طلایه دار ظهور

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

نگاهی به جنگ یمن

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا

 

 

حمله هوایی عربستان سعودی به یمن که از بامداد پنج شنبه ۶ فروردین ماه تحت عملیاتی با نام “طوفان قاطعیت” آ غاز شده بود؛ سه شنبه اول اردیبهشت ماه با پذیرش آتش بس موقت پایان یافت.

اما ساعاتی پس از اعلام آتش بس، سخنگوی متجاوزان سعودی از آغاز عملیاتی جدید با نام “بازگرداندن امید به یمن” خبر داد و نیروهای سعودی با نقض آتش بس، حملات هوایی به یمن را مجددا از سر گرفتند. اما سه شنبه شب ۲۲ اردیبشت ماه با اعلام مجدد برقراری آتش بس موقت بنا بر توقف ۵ روزه ی حملات عربستان شد . هرچند اخبار دیگری مبنی بر نقض این آتش بس و انجام چند حمله مجدد به صعده ، صنعا و شبوه مخابره شده و آغاز این حملات که با هدف بازگرداندن منصور هادی به قدرت و تضعیف جریان انصارالله بود، تا کنون به نتیجه خاصی برای عربستان سعودی نرسیده است. تلفات انسانی جنگ یمن شامل کشته و زخمی شدن بیش از ۶ هزار نفر بوده است. تخریب صنایع زیرساختی، ساختمان های مسکونی، فرودگاه ها و جاده ها، بازار ها و اماکن تاریخی و مذهبی از دیگر ابعاد حملات وحشیانه سعودی هاست.

اما نکاتی چند درباره جنگ یمن قابل ذکر است:
۱-اهمیت استراتژیک یمن برای ایران و عربستان
حدود ۴۰ درصد جمعیت یمن را شیعیان تشکیل می دهند. قرابت ایدئولوژیک آنها با ایران سبب حمایت ایران و اقتدار گروه انصارالله شده است. دلیل دیگر اهمیت یمن برای ایران ، تسلط یمن بر خلیج عدن به عنوان گذرگاه مهم تانکرهای نفتی و راه دسترسی خلیج فارس به بازارهای بین المللی است.
علاوه بر این مسئله ثبات و اقتدار کشورهای منطقه و استقلال و حاکمیت مردمی در آنها مانع از تبدیل شدن آنان به پایگاه نظامی آمریکا و حیاط خلوت شدن آنان برای آمریکا و عربستان است، که این مسئله نیز برای جمهوری اسلامی اهمیت ویژه ای دارد.
اما در مقابل؛ اهمیت یمن به عنوان یک همسایه مهم برای عربستان به دلیل قدرت گرفتن نیروهای مردمی پس از پیروزی انقلاب و سقوط علی عبدالله صالح قابل توجه است. در این میان پس از سقوط دولت منصور هادی و فرار وی ، جایگاه چشمگیر شیعیان و انصارالله باعث هراس سعودی ها شده است. عربستان در صورت کنترل یمن می تواند مانع از شکل گیری حزب الله دوم و اقتدار نیروهای نزدیک به ایران شود. علاوه بر آن پیروزی مردم یمن و ایجاد ثبات و اقتدار در حاکمیت مردمی بدون دخالت خارجی، خطر بسیار مهم دیگری برای عربستان است چرا که تاثیر آنرا در الگو شدن قیام یمن برای شیعیان داخل عرستان و همینطور در مبارزات مردم بحرین خواهد دید.
۲_ چرا حمله زمینی جدی ای صورت نگرفت؟
در مدت قریب به ۵۰ روز ، نیروهای سعودی عملیات های هوایی بی وقفه ای در یمن به خصوص در صنعا پایتخت و صعده مرکز شیعیان و جریان انصارالله انجام داده اند. تعداد بمباران های هوایی نقاط مختلف یمن در برخی موارد به بیش از ۱۰۰ بمباران در ۲۴ ساعت نیز رسیده است.
اما چرا حمله زمینی صورت نگرفت؟ تجربه ی جنگ های قبلی سعودی ها با شیعیان حوثی در استان صعده و قدرت نیروهای شیعی در جنگ زمینی مهمترین علت سعودی ها در پرهیز از نبرد زمینی است. علاوه بر آن محدود بودن امکان عملیات های زمینی برای سعودی ها به شمال این کشور که مرکز شیعیان است؛ مهمترین دلایل عدم حمله زمینی به یمن بوده است.

این موضوع محل اختلاف سران دربار سعودی نیز بوده است که اثرات آن در تغییرات اخیر این کشور مشاهده شد و در ادامه مطلب می آید.
۳_زلزله در دربار سعودی
ملک سلمان ۸۰ ساله که با بیماری های مختلفی از جمله آلزایمر روبروست و اخیرا در دیدار هیئتی لیبیایی درخواست رساندن سلام مخصوص به سرهنگ قذافی را داشته است! کاریزما و اقتدار لازم برای حکومت را ندارد. پس از مرگ ملک عبدالله ، وی با وجود اختلافات داخلی شدید در دربار حاکمه، با دخالت و حمایت آمریکا به قدرت رسید و آغاز سریع جنگ را با حمله ی نابخردانه به یمن کلید زد. وی تغییرات گسترده ی اخیر در عربستان را به دلیل اختلاف نظر درباره اصل حمله به یمن و ادامه آن و اختلاف نظر درباره حمله زمینی و به سبب تثبیت قدرت خود انجام داد. وی سعود الفیصل وزیر خارجه ی ۴ دهه اخیر عربستان را به دلیل اختلاف بر سر ادامه جنگ در یمن برکنار، و عادل الجبیر که تربیت شده و سرسپرده محض آمریکاست را به جای وی منصوب کرد. وی همچنین مقرن بن عبدالعزیز را که خطری برای جایگاه وی بود از ولیعهدی برکنار و محمد بن نایف که چهره ای جوان تر است را به جای وی منصوب کرد. و در اقدامی که بوی کودتا از آن به مشام می رسید محمد فرزند جوان خود را به جانشینی ولیعهد و وزارت دفاع منصوب کرد. این تغییرات که با تغییر چند وزیر نیز همراه بود، نشان از عدم وحدت و ثبات و حاکی از اختلاف نظر درخصوص مسائل داخلی و منطقه ای و خصوصا جنگ در یمن بود. چنانچه اشاره شد از مهمترین مسائل مورد اختلاف که تغییرات اخیر نیز متاثر از آن صورت گرفت ، اختلاف بر سر ادامه و نحوه ی جنگ بود اما پس از تغییرات، نیز اختلافات تا حد زیادی باقی ماند. چنانچه اختلاف بر سر حمله زمینی به یمن همچنان محل مناقشه در بین منصوبین جدید و غالبا جوان دربار است.محمد بن سلمان وزیر دفاع و فرزند پادشاه از مدافعان حمله زمینی است، اما محمد بن نایف ولیعهد؛ مخالف این مسئله است و این مسئله سبب شده تا پس از تغییرات نیز حمله زمینی به یمن صورت نگیرد. اکثریت خاندان سعودی نیز موافق نظر محمد بن نایف اند و از طریق آمریکایی ها به دنبال منصرف کردن محمد بن سلمان از حمله زمینی به یمن بوده و هستند. اوج اختلافات داخلی دربار سعودی در پیام توئیتری طلال بن عبدالعزیز هجدهمین فرزند بنیانگذار حکومت سعودی انعکاس یافت که تصمیمات ملک سلمان برادر خود را “خلق الساعه” ،” بی حساب و کتاب” و “بر خلاف شریعت” دانست و اعلام کرد حاضر به بیعت با خلیفه جدید نیست.
۴_ وضعیت انصارالله در جنگ
نیروهای انصارالله در مدت حملات هوایی نیروهای متجاوز به جز سرنگونی تعداد انگشت شماری از هواپیماهای سعودی اقدام درخوری در نبردهای هوایی انجام ندادند. البته آن ها در این مدت باقیمانده هواداران منصور هادی و نیروهای القاعده در یمن را تا حد زیادی پاک سازی کرده و فراری دادند. پس از فرار منصور هادی موقعیت انصارالله در داخل بسیار مستحکم تر و اتحاد شیعه و سنی بیشتر شده و ضربات سختی به نیروهای القاعده وارد آمده است. هرچند در این مدت نیروهای انصارالله درگیری های مرزی پراکنده ای با نیروهای سعودی داشتند که در همه آنان پیروز بوده و قدرت خود را در نبرد زمینی به رخ کشیدند. یک نمونه آن به به تصرف دراوردن چهار موضع نظامی عربستان در منطقه مرزی الملاحیظ توسط نیروهای متحد انصارالله و قبایل بود. این عملیا با نفوذ در مناطق جیزان و نجران با بدست اوردن سلاح ها و تجهیزات چشمگیری همراه بود.
سخن پایانی
با توجه به بیانات رهبری معظم انقلاب در دیدار مداحان در ۲۱ فروردین ماه ؛ با این عنوان که: ” کاری که امروز دولت سعودی در یمن دارد انجام میدهد، عیناً همان کاری است که صهیونیست‌ها در غزّه انجام دادند…. سعودی‌ها در این مسئله خسارت خواهند کرد، ضرر خواهند کرد و به‌هیچ‌وجه پیروز نخواهند شد. دلیل خیلی واضحی دارد؛ دلیلش این است که توانایی‌های نظامی صهیونیست‌ها چندین برابر توانایی نظامی این سعودی‌های کذا و کذا [است]؛ چندین و چند برابر اینها، آنها توانایی نظامی داشتند؛ طرف مقابل آنها هم غزّه‌ی یک وجبی بود. اینجا طرف مقابل یک کشور است، یک کشور ده‌ها میلیونی؛ یک ملّت، کشور پهناور و وسیع. اگر آنها توانستند در غزّه پیروز بشوند، اینها هم خواهند توانست در اینجا پیروز بشوند؛ البتّه اگر آنها هم پیروز میشدند، باز پیروزی اینها احتمالش صفر بود؛ الان احتمالش زیر صفر است. اینها قطعاً ضربه خواهند خورد؛ قطعاً بینی سعودی‌ها به خاک مالیده خواهد شد.”

و بیانات ایشان در دیدار چهارشنبه گذشته با رییس جمهور عراق که :” سعودی ها در یمن مرتکب خطای بدی شدند و اثرات آن گریبان خود آنان را خواهد گرفت”؛ لزوم اتخاذ دیپلماسی فعالانه تر در منطقه و در این شرایط حساس ضرورتی انکار ناپذیر است. حال آنکه توجه بیش از حد وزیر محترم خارجه و دستگاه دیپلماسی به مذاکرات و انفعال آنان در مسائل منطقه ای کاملا مشخص است. در این شرایط ضرورت دارد که وزارت خارجه از وزارت امور مذاکرات هسته ای به وزارت خارجه ای فعال و موثر در مسائل منطقه ای و البته جهانی بدل شود ، چرا که اقتدار منطقه ای ما در مذاکرات نیز اثر گذار خواهد بود.
به امیدی پیروزی ملت مظلوم یمن و سقوط آل سعود خونخوار
و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون

 نظر دهید »

طراح و عامل اصلی حوادث یمن آمریکاست/ برادرکشی و تسلط گروه‌های تروریستی در منطقه از مصادیق «جاهلیت مدرن»

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا

 

 

 

رهبر معظم انقلاب، در خجسته سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص)، رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم، با تأکید بر لزوم بهره گیری از درس های بعثت برای مقابله هوشیارانه با جاهلیت مدرن امروز که بسیار خطرناک تر و مجهزتر از جاهلیت قبل از اسلام است، استکبار و در رأس آن امریکا را عامل اصلی شکل گیری «جاهلیت مدرن» دانستند و گفتند: تجربه 35 سال گذشته جمهوری اسلامی ایران، نشان داده است که امت بزرگ اسلامی با حفظ دو اصل «بصیرت» و «عزم و همت» می تواند در مقابل این جاهلیت بایستد و آن را شکست دهد.
رهبر انقلاب اسلامی با تبریک عید بزرگ و تاریخی مبعث به ملت ایران و مسلمانان جهان و همه انسانهای آزاده، بشریت را نیازمند درس های بعثت و بازخوانی این درس ها دانستند و افزودند: بعثت پیامبر (ص) برای مقابله با جاهلیتی بود که نه فقط مخصوص جزیرة العرب، بلکه بر امپراطوری های آن روز دنیا نیز حاکم بود.
حضرت آیت الله خامنه ای دو عنصر اصلی این جاهلیت را «شهوت» و «غضب» برشمردند و خاطرنشان کردند: اسلام در آن زمان به مقابله با عرصه وسیعی از گمراهی در زندگی انسانها پرداخت که از یک طرف ناشی از شهوات نفسانی و جنسی مهار گسیخته و از طرف دیگر ناشی از حاکمیت غضب و قساوت ویرانگر بود.
ایشان با اشاره به باز تولید جاهلیت دوران قبل از اسلام در عصر کنونی، بر همان دو پایه «شهوت» و «غضب»، افزودند: امروز نیز شاهد شهوت رانی بی منطق و بی مهار و قساوت و کشتار بی حد و مرز هستیم با این تفاوت که جاهلیت کنونی متأسفانه مجهز به سلاح علم و دانش شده و بسیار خطرناک تر است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته در مقابل، اسلام نیز مجهزتر و نیروی عظیم اسلامی با استفاده از ابزارهای گوناگون در دنیا گسترده شده و امید به موفقیت نیز بالا است اما شرط آن «بصیرت» و «عزم و همت» است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه شرایط کنونی کشورهای اسلامی و ناامنی، برادرکشی و تسلط گروههای تروریستی در کشورهای منطقه، نمونه هایی از جاهلیت مدرن امروز است که نتیجه طراحی قدرتهای استکباری و در رأس آنها آمریکا است، گفتند: آنها برای اجرای اهداف شوم و حفظ منافع خود، از تبلیغات گسترده مبتنی بر دروغ نیز استفاده می کنند که نمونه آن ادعای آمریکاییها در مبارزه با تروریسم است.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکاییها در حالی این ادعاها را مطرح می کنند که خودشان به دست داشتن در ایجاد خطرناک ترین گروههای تروریستی همچون داعش اذعان کردند. امریکاییها رسماً از گروههای تروریستی در سوریه و پشتیبانان آنها حمایت می کنند، امریکاییها از رژیم جعلی صهیونیستی که فلسطینی ها را در غزه و ساحل غربی مورد فشار قرار داده است، حمایت می کنند اما در شعارهایشان، به دروغ مدعی مبارزه با تروریسم هستند و این، همان «جاهلیت مدرن» است.
رهبر انقلاب اسلامی همه کشورهای اسلامی را خطاب قرار دادند و گفتند: ملت ایران، امت بزرگ اسلامی و زمامداران کشورهای اسلامی، بدانید، ما می توانیم در مقابل این جاهلیت بایستیم.
حضرت آیت الله خامنه ای، محور اصلی سیاستهای خباثت آلود استکبار در منطقه را، در شرایط کنونی، ایجاد جنگ های نیابتی خواندند و تأکید کردند: آنها به دنبال منافع خود و پر کردن جیب کمپانی های اسلحه سازی هستند، بنابراین کشورهای منطقه باید هوشیار باشند تا اسیر این سیاست ها نشوند.
ایشان یکی دیگر از ادعاهای دروغین امریکا را، ادعا درخصوص امنیت منطقه خلیج فارس دانستند و افزودند: امنیت خلیج فارس مربوط به کشورهای این منطقه است که دارای منافع مشترک هستند و نه امریکا. بنابراین امنیت منطقه خلیج فارس باید بوسیله کشورهای همین منطقه تأمین شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه امریکا بدنبال تأمین امنیت منطقه خلیج فارس نیست و صلاحیت اظهار نظر در این خصوص را هم ندارد، گفتند: اگر منطقه خلیج فارس امن باشد، همه کشورهای منطقه از این امنیت بهره مند خواهند شد اما اگر خلیج فارس ناامن شود، برای همه کشورهای منطقه ناامن خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای نمونه دیگر از دروغ بودن ادعای امریکاییها مبنی بر تلاش برای حفظ امنیت منطقه را، اوضاع تأسف بار یمن خواندند و افزودند: امروز یمن به صحنه کشتار کودکان و زنان بیگناه تبدیل شده است که عامل آن کشورهای به ظاهر مسلمان هستند اما طراح و عامل اصلی آن، امریکا است.
ایشان با اشاره به ادعای دروغین دیگر امریکاییها مبنی بر حمایت ایران از تروریسم، خاطرنشان کردند: ملت ایران با تروریسمی که با پول و حمایت امریکا، در داخل کشور، سربلند کرده بود، قاطعانه مقابله کرد، آن وقت ایران متهم به حمایت از تروریسم می شود! در حالیکه آن کسی که آشکارا از تروریسم حمایت می کند، امریکا است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملت ایران همواره در مقابل تروریسم و حامیان آنها بوده و خواهند بود گفتند: ملت ایران با همه کسانی که در عراق، سوریه، لبنان و سرزمین های اشغالی در مقابل خطرناک ترین تروریست ها و صهیونیست های تروریست ایستاده اند، همکاری خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری مجدد اقدامات تروریستی امریکا، خطاب به دولتمردان امریکایی گفتند: تروریست شما هستید، اقدامات تروریستی، کار شما است، ما با تروریسم مخالف هستیم و با آن مبارزه و از هر مظلومی نیز حمایت خواهیم کرد.
ایشان ملتهای یمن، بحرین و فلسطین را از جمله ملتهای مظلوم دانستند و خاطرنشان کردند: در حالیکه در صدر اسلام، مشرکین مکه در ماه حرام، جنگ را متوقف می کردند: امروز در یمن، در ماه رجب که ماه حرام است، بر سر مردم بیگناه این کشور بمب و موشک ریخته می شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حمایت از مظلوم دستور صریح اسلام است، افزودند: ما هر اندازه که بتوانیم از مظلوم دفاع و با ظالم مقابله خواهیم کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای کشورهای منطقه را به هوشیاری در قبال سیاست استکبار برای ایجاد دشمن موهوم و ترساندن این کشورها از یکدیگر، فراخواندند و گفتند: آنها تلاش دارند تا دشمن اصلی را که استکبار و وابستگان آنها و صهیونیست ها هستند، در حاشیه نگه دارند و کشورهای اسلامی را در مقابل یکدیگر قرار دهند، بنابراین باید با این سیاست که همان جاهلیت مدرن است، مقابله کرد.
ایشان با تأکید بر اینکه ملتهای منطقه بیدار شده اند، خاطرنشان کردند: شاید بتوان بیداری اسلامی را برای دوره ای موقت سرکوب کرد اما بیداری و بصیرت، سرکوب شدنی نیستند و امروز ملت ایران و بیشتر ملتهای منطقه، آگاه و هوشیار هستند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند، قدرتهای استکباری سالها است که در تلاش برای سرکوب بیداری و مقاومت در منطقه هستند و در 35 سال گذشته نیز از هیچ تلاشی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور این بیداری فروگذار نکرده اند، اما همواره شکست خورده اند و بعد از این هم شکست خواهند خورد.
 پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور، با تبریک عید مبعث، بعثت پیامبر اسلام(ص) را به معنای برانگیخته شدن انسانیت و آغاز دوران جدیدی برای جامعه ایمانی خواند و افزود: طبق آموزه های بعثت، آنچه می تواند تاریخ آینده و جامعه توأم با قسط و عدل را بسازد، نه شمشیر و گلوله و کاخ های مرتفع، بلکه حق و وحی است.
وی با بیان اینکه شریعتی که پیامبر(ص) برای مردم آورد، حکمت، عدالت، فضیلت و کمالات اخلاقی است، گفت: شریعت اسلامی نسبتی با خشونت ندارد و آنها که می خواهند شریعت را در کنار خشونت قرار دهند، چیزی از شریعت نفهمیده اند.
رییس جمهور با اشاره به ترویج تفرقه و توهم ایران هراسی در میان مسلمانان و با بیان اینکه ایران از آغاز به دنبال صلح، عدالت، کمک به دیگران و ایستادگی در برابر ظلم و زورمداران بوده و زیر بار ظلم و زیاده خواهی نخواهد رفت، خاطرنشان کرد: ایران به هیچ کشوری تجاوز نکرده و نمی کند اما اگر مورد تجاوز قرار بگیرد، پاسخش همانند دفاع هشت ساله پشیمان کننده خواهد بود.
آقای روحانی با بیان اینکه ایران چیزی بالاتر از حقوق قانونی خود را نمی خواهد، خطاب به کشورهای مسلمان منطقه و همسایگان، تاکید کرد: به کمپ پیامبر(ص) و قرآن پناه ببرید، و به سوی کمپ دیوید نروید، چرا که تنها اردوگاه اسلام و پیامبر (ص) می تواند منجی شما باشد.

 نظر دهید »

آل سعود دنیا زده و دچار سردرگمی سیاسی است

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا

 

 

آیت اله “سیدمجتبی طاهری خرم آبادی"، نماینده استان ایلام در مجلس خبرگان رهبری در خصوص اقدامات اخیر عربستان و تایید حکم اعدام شیخ نمر از سوی آل سعود گفت: این اولین خطای دولت عربستان نیست که مرتکب شده است عربستان همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند مدتهاست که دچار عدم وقار در سیاست خارجی و جوان زدگی شده است و بخاطر اینکه با اعتراضات درونی مواجه شده اند سعی در این دارند این مشکلات را بصورت بیرونی حل کنند که این یکی از انگیزه های آنان است و مسئله بعدی و اساسی اختلاف افکنی بین شیعه و سنی است.

وی ادامه داد : افراد جدیدی که الان در راس حکومت عربستان هستند آلت دست رژیم صهیونیستی هستند و حمله ناجوانمردانه آنها به زنان و کودکان و غیرنظامیان بی گناه در یمن نشاندهنده این موضوع است که اینها سعی در تضعیف ریشه اسلام و درست کردن حاشیه امن برای رژیم اسرائیل دارند.

آیت اله طاهری خرم آبادی اظهار کرد : رژیم عربستان تا الان حتی یکبار در مقابل صهیونیستهای جنایتکار که بارها بر مسلمانان حمله کرده اند ، موضع گیری نکرده است و کارهای اکنون عربستان در هیچ مبنای حقوقی جای ندارد من جمله حکم اعدام روحانی مبارز و برجسته جناب شیخ نمر که فقط به جرم گفتن حرف حق و خواسته مردم عربستان زندانی شده است ، این رژیم باید از جوانهای بی منطق و نارسیده ای که اقدامات حاد سیاسی و جنگ طلبانه می کنند دوری کند و به سمت عقل گرایی حرکت کند.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد : رژیم آل سعود دنیا زده شده و دچار سردرگرمی سیاسی است ، اینها اگر یک ذره شعور سیاسی داشتند هیچگاه دست به چنین حرکتی نمی زدند ، تمامی اعمال اینها محکوم و غیرفابل پذیرش است و باید بدانند اعدام شخصیت بی نظیری مثل آیت الله شیخ نمر بی پاسخ نخواهد ماند.

 

 نظر دهید »

به آتش کشیدن پرچم منحوس اسرائیل و آمریکا در یوم النکبت

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا

دانشجویان دانشگاه آزاد ایلام،  در یوم النکبت همزمان با دانشگاهیان بسیجی سراسر کشور پرچم رژیم منحوس اسرائیل و آمریکا را به آتش کشیدند و انزجار خود را از سیاست‌های ضد انسانی آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه و مخصوصا یمن اعلام کردند.

۲۴ اردیبهشت ماه مصادف با سالروز تشکیل رژیم جعلی و منحوس اسرائیل است، مسلمانان این روز را یوم النکبت نام گذاری کرده اند.

 

 نظر دهید »

اولین بوسه آل سعود بر تابوت خود!

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا

 

 





یادداشت:: عربستان یمن را مورد تجاوز قرار می دهد،آمریکا و هم پیمانان غربیش به همراه اسرائیل و برخی دول مرتجع عربی از این تجاوز آشکار حمایت می کنند و تمام قواعدبین المللی را زیر پا می گذارند .ماجرا چیست؟این سوال مهمی است که باید پاسخ داده شود.ائتلاف آمریکایی-صهیونیستی –عربی در فاصله چند ماه سه بار تشکیل می شود.

بار اول علیه بشار اسد و حکومت شیعی عراق بار دوم به ظاهر علیه داعش و این بار علیه یمن! آیا یمن کشور دیگری را مورد تجاوز قرار داده است؟ آیا امنیت منطقه ای و یا جهانی را به خطر انداخته است؟ آیا به سلاح هسته ای دست پیدا کرده است و می خواهد جهان را با تسلیحات هسته ای خود نابود کند؟آیا حقوق بشر را به خطر انداخته است؟ آیا به پایگاه تروریسم بین المللی تبدیل شده است؟ آیا مردم یمن تقاضای کمک کرده اند که از شرایط جدید نجات پیدا کنند؟ نه یمنی ها فقط علیه حکومت دیکتاتوری حاکم بر کشورشان انقلاب کره اند و می خواهند سرنوشت خودشان را رقم بزنند اما چرا به یکباره مورد تجاوز یک ائتلاف مرتجع قرار می گیرند؟

برای پاسخ به سوالات فوق باید به چند نکته مهم اشاره کرد:

 

۱-عربستان به عنوان رهبر این ائتلاف مرتجع مطرح است.این نکته تأمل بر انگیز ماجراست.

 

۲-اسرائیل در صف مقدم حملات هوایی علیه یمن قرار دارد.

 

۳-آمریکا و غرب که در حال مذاکرات هسته ای با ایران هستند از این تجاوز آشکار حمایت می کنند و بعضاً به طور مستقیم با عربستان همراه هستند.

 

۴-دولت های مرتجع عربی که از قیام های مردمی علیه سیستم سیاسی قبیله ای و مرتجع خود در هراس هستند حامیان و تشکیل دهندگان اصلی ائتلاف علیه یمن هستند.

 

۵-یمن یک کشور شیعی است و انصار الله به عنوان یک گروه انقلابی و خواهان حکومت اسلامی در مرکز تحولات یمن قرار دارد.

 

۶-یمن حامل موج دوم بیداری اسلامی است که دولت های مرتجع عرب برای فرار از آن با حمایت از داعش تلاش نمودند آن را به جنگ مذهبی بین شیعه و سنی تبدیل کنند.

 

۷- ائتلاف اول که علیه بشار اسد و دولت عراق تشکیل شده بود با شکست های پی درپی تروریسم تکفیری در عراق و سوریه شکست خورده است.

 

۸-ناکارآمدی ائتلاف دوم علیه داعش با مشخص شدن ماهیت این ائتلاف برای مردم منطقه

 

۹-تلاش های آمریکا، اسرائیل و متحدان عرب آن ها برای تضعیف جبهه مقاومت از جنگ سی و سه روزه اسرائیل علیه حزب الله وجنگ های ۸ روزه و ۵۱ روزه علیه غزه تا تقابل داعش با سوریه و عراق با شکست مواجه شده است.

 

۱۰-ایران در حال از سر گذراندن یک دوران نوین دیپلماسی در جهان و منطقه است که می تواند نقش جهانی و منطقه ای خود را گسترش دهد.

 

نتیجه موارد ده گانه فوق شکست فاحش عربستان و متحدین منطقه ای و فرا منطقه ای آن در برابر ایران و جبهه مقاومت حامی آن است. در واقع عربستان در دعوای منطقه ای خود با ایران که از اول انقلاب وارد یک فاز جدیدی شد راهبردهای گوناگونی را اتخاذ کرده است تا نقش ایران را به چالش بکشد. همراهی و مساعدت دلاری، جغرافیایی و تسلیحاتی صدام در برابرایران، قرار گرفتن در جبهه اسرائیل و آمریکا و تقابل با جبهه مقاومت مخالف اسرائیل، تلاش برای انحراف بیداری اسلامی، حمایت از تروریسم تکفیری در سوریه و عراق و … نتیجه این خطاهای استراتژیک شکست راهبردی عربستان وکاهش نقش منطقه ای آن و در مقابل افزایش نقش ایران در منطقه بوده است. جبهه مقاومت حامی ایران که عربستان به همراهی اسرائیل و آمریکا و سایر کنشگران مرتجع عربی به دنبال تضعیف آن بودند تا در نهایت ایران را تضعیف کنند وارد دوران نوینی از حیات سیاسی و نظامی خود شده است تا جایی که دامنه و گستره این جبهه به یمن که عربستان آن را حیات خلوت خود می داند رسیده است؛این یعنی این که جبهه مقاومت نه تنها تضعیف نشده است بلکه به مرزهای عربستان هم رسیده است.

 

نتیجه این مهم باز هم نشان دهنده نقش پر رنگ ایران در منطقه است، گروه ۱+۵ به عنوان قدرت های بزرگ جهانی بر سر میز مذاکره با ایران هستند تا به شکل مسالمت آمیز مسئله هسته ای ایران حل شود و این یعنی قدرت دیپلماسی ایران که می تواند شکست دیگری برای عربستان باشد چون اگر ایران در این مذاکرات موفق شود دیگر نمی توان با مطرح کردن ایران به عنوان تهدید منطقه ای از فشار قدرت های فرا منطقه ای بر آن استفاده نمود.

 

عربستان به جای همراهی با ایران و سایر کشورهایی اسلامی که در برابر اسرائیل قرار دارند تا کنون با اسرائیل همراهی نموده است در حالی که اسرائیل با شکست در جنگ های نیابتی نشان داد که نمی تواند متحد قدرتمندی برای عربستان باشد و از عربستان به عنوان ابزاری برای ایجاد تفرقه در بین کشورهای اسلامی استفاده می کند تا با شکاف در بین کشورهای اسلامی از پتانسیل مقاومت آن ها در برابر خود بکاهد.

 

شکست داعش و تروریسم تکفیری و افشای ماهیت ضد بشری و ضد اسلامی آن ها برای مردم منطقه و جهان از یک طرف، پتانسیل مقاومت در برابر نظام آل سعود در بین گروه های معترض در عربستان خصوصاً شیعیان این کشور، ساختار مرتجع، قبیله ای و غیر دموکراتیک سیاسی حاکم بر عربستان به همراه ایدئولوژی مذهبی واپسگرا و غیر جذاب حاکم بر این کشور باعث شده است تا آل سعود از ترس فرو ریختن نظام سیاسی خود به یک فرافکنی جدید دست بزند، آن ها برای فرار از مشکلات داخلی وقتی از جنگ شیعی –سنی که با حمایت از داعش به راه انداختند نتوانستند به نتایج مورد نظر خود برسند حال با تشکیل یک ائتلاف مرتجع و با تجاوز به یمن در حال دست و پا زدن هستند تا نقش منطقه ای خود را باز تولید نمایند و در برابر ایران دوباره قد علم کنند چون نمی توانند به زعم خودشان بپذیرند که ایران بعد از بیروت، دمشق و بغداد صنعا را به عنوان چهارمین پایتخت جهان عرب فتح کند.

 

این در حالی است که اقبال این کشورها به ایران نه به خاطر نظامی گری و یا استیلای نظامی ایران است بلکه دیپلماسی عمومی و همراهی واقعی و انسانی ایران با این کشورها باعث اقبال مردم این کشورها به سمت ایران شده است.

 

عربستان مانند اسرائیل از توافق ایران با ۱+۵ به وحشت افتاده است ودر شرایط کنونی با تجاوز به یمن و مقابله با انصار الله به عنوان یک گروه حامی ایران به دنبال تضعیف جایگاه ایران در مذاکرات با گروه ۱+۵ است. نکته قابل توجه در این شرایط این است که همان گونه که آمریکا با طناب صهیونیست ها به چاه عراق افتاد این بار عربستانی ها هم با همین طناب در باتلاق یمن افتاده اند، چون اسرائیل به دنبال گسترش دامنه جنگ بین مسلمان هاست تااز قبل درگیری مسلمان ها با هم امنیت خود را تأمین کند و هورا و هلهله سیاسی آن ها بعد از تجاوز عربستان به یمن ناشی از موفقیت این استراتژی است.

 

از طرف دیگر عربستان با این تجاوز ضمن این که باعث ایجاد حمیت جمعی در بین یمنی ها می شود زمینه برای تشکیل بسیج مردمی به سبک انقلاب اسلامی ایران، مانند آن چه در عراق و سوریه شکل گرفته است فراهم می کند و در صورت طولانی شدن جنگ با یمن این بسیج مردمی می توانند حتی زمینه جدایی استان های اسماعیله از عربستان که یمنی و زیدی نشین هستند را فراهم آورند و باعث تجزیه عربستان شوند.

 

کافی است جنگ با شلیک چند موشک به قلب ریاض و به سمت عرب های خوش پوش و خوش خوراک و تنبل حجازی ادامه یابد آن وقت تکلیف مردانی که تا کنون به جای اسلحه ساز و تنبک به دست گرفته اند در مقابل یمنی هایی که جنگجو هستند و به واسطه بافت قبیله ای حاکم بر زندگی آن ها در تمام خانه هایشان سلاح یافت می شود و مشق شبشان شلیک با اسلحه است مشخص شود!خطای راهبردی که عربستان با حمله به یمن مرتکب آن شده است در واقع اولین بوسه آل سعود بر تابوت خود است.

 

این تجاوز و همراهی مستقیم کشورهای غربی، مدعی حقوق بشر و دموکراسی با آن بار دیگر نشان داد که واقعاً و به قول خانم تاچر سازمان ملل فقط برای جهان سوم ساخته شده است.

 

وقتی خانم تاچر در جنگ فالکلند با این سؤال دوستان انگلیسیش مواجه شد که تجاوز ما به این جزایر مخالف قوانین سازمان ملل است گفت: ما سازمان ملل را برای جهان سوم ساخته ایم!

 

 

 

 نظر دهید »

آل سعود عابر بانک آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی

28 اردیبهشت 1394 توسط زهرا



 

 

مردمان بی دفاع یمن قربانی طرح های توسعه طلبانه آمریکا و رژیم کودک کشی صهیونیست در خاورمیانه اند.

کشور یمن در جنوب غربی آسیا و در جنوب شبه جزیره عربستان واقع در خاورمیانه قرار گرفته و پایتخت آن کشور صنعا است، جمعیت یمن حدود ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است و زبان رسمی آن عربی و واحد پول آن ریال یمن است.

 

یمن حدود ۵۲۷.۹۶۸ کیلومتر مربع وسعت دارد، دارای ۲ ساحل مهم است، ساحل غربی در کرانه دریای سرخ و ساحل جنوبی در کرانه دریای عرب و همچنین دارای ۲۰۰ جزیره است که مهمترین آنها جزایر سقطره در دریای عرب است، ۶۰ تا ۶۵ درصد مردم یمن مسلمان سنی و ۳۵ تا ۴۰ درصد شیعه هستند.

 

یمن کشوری عمدتا قبیله ای است و در بخش های کوهستانی شمال کشور حدود ۴۰۰ قبیله زیدی وجود دارد و بخشی از یمن ها ایرانی تبار هستند، کشور یمن دارای ۲۱ استان است.

 

دلایل اصلی حمله به یمن، نگرانی عربستان و مصر و آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیست، ناشی از چند ضرورت عمده برای آن کشورهاست:

 

۱- درگیر کردن کشورهای مسلمان خاورمیانه با همدیگر برای تثبیت امنیت رژیم صهیونیستی و فراموش شدن نهضت فلسطین و بیت المقدس به عنوان اولین قبله مسلمین .

 

۲- ایجاد بحران و آشوب در منطقه خاورمیانه به منظور تثبیت حضور دائمی آمریکا جهت سلطه و توسعه طلبی در منطقه.

 

۳- عربستان و مصر و بحرین و … به دلیل مشکلات داخلی ناشی از اعتراضات شاهزادگان و اخوانی ها و توده های مردمی و مهار آتشفشانی که در درون جامعه عربستان و مصر و بحرین و … فوران کرده، به منظور ایجاد دوباره وحدت ملی از طریق درگیری نظامی با حمله به یمن مظلوم و بی دفاع و کشتن زنان و کودکان با سلاح های اجاره ای از آمریکا و رژیم صهیونیستی دست به این اقدام ضد انسانی زده اند.

 

۴- هارمونی در سیاست خارجی آمریکا و عربستان با اقدامات ضد و نقیض از طریق قدرت نمایی و بحران آفرینی در منطقه.

 

۵- ایجاد بحران در منطقه با حمله یمن به منظور فریب افکار عمومی برای حفظ ارتش سری آمریکا و عربستان یعنی گروهک تروریستی داعش.

 

۶- ضرورت رفع نگرانی های امنیتی رژیم صهیونیستی در منطقه و رژیم های مرتجع عربی و عربستان.

 

۷- مهار قدرت روز افزون ایران در منطقه ژئوپلتیک و ژئو استراتژیک خاورمیانه.

 

۸- عربستان و حاکمان آل سعود عابر بانک آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی می باشند.

 

هزینه نبردهای ۳۳ روزه حزب الله لبنان و ۲۲ روزه و ۵۱ روزه حماس با ارتش رژیم صهیونیست و هزینه جنگ های افغانستان و عراق و حضور دائمی ارتش آمریکا در خاورمیانه توسط حاکمان آل سعود، تهیه و تامین می شود.

 

۹- شاهزادگان تن پرور و نازک نارنجی آل سعود مدیر اطاق جنگ و طراح مدیریت حمله به یمن نیستند، بلکه آمریکا و رژیم صهیونیستی مدیران و فرماندهان اصلی طراحان جنگ به فقیر ترین کشور یعنی یمن می باشند.

 

 

 

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

طلایه دار ظهور

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • جهادومقاومت
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • خانواده
  • حجاب و عفاف
  • طوفان جاهلیت

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس